Nieuws

Aanwezigheid gedurende de meivakantie

Van 3 mei tot en met 14 mei is de praktijk gesloten. Voor zeer ernstige pijnklachten en eventueel ongemak na een ongeval kunt u de dienstdoende tandarts in de regio bereiken via 0900-1515.

Corona

Ook na afkondiging van nieuwe maatregelen verleent de praktijk nog steeds alle vormen van mondzorg. Mocht u ziekteverschijnselen ervaren, verzoeken we u om uw afspraak te verzetten en u te laten testen. Voorafgaand aan uw behandeling vragen we u ook naar uw gezondheidstoestand. Alle behandelingen vinden uitsluitend plaats nadat u telefonisch een afspraak heeft gemaakt. Bij drukte in de wachtruimte verzoeken we u buiten te wachten.

Het dragen van niet-medische mondkapjes door bezoekers van de praktijk is niet verplicht. Mocht u er wel een dragen, verzoeken we die af te doen in de behandelkamer en hierbij de regels van de overheid te volgen.

Ervaringen

Soms is het kommer en kwel bij de tandarts, meestal niet. U kunt uw waardering natuurlijk persoonlijk kenbaar maken, maar mag deze ook achterlaten op één van de vergelijkingssites zoals bijvoorbeeld Zorgkaartnederland.nl