Pijn

U heeft te maken met uitsluitend één van onderstaande zaken en  dddjuist nu issjuist nu is de praktijk gesloten of na herhaaldelijk proberen telefonisch niet bereikbaar. U kunt dan contact opnemen met de waarnemend tandarts via telefoonnummer 0900-8602. Houdt u pen en papier of uw smartphone gereed voor het maken van notities.


U heeft een spoedeisend probleem in uw mond of aan een specifieke tand of kies. U kunt ons daarvoor elke werkdag tussen 08.30 en 10.00 uur bereiken via 033-2990583 voor het maken van een afspraak. Degene die u te woord staat heeft inzicht in uw gegevens en is bekwaam om in te schatten of u dezelfde dag gezien moet worden of dat uw probleem minder urgent is. U krijgt dan een afspraak op iets langere termijn en instructies hoe om te gaan met het probleem. Als u na 10.00 uur contact zoekt, is de kans dat u dezelfde dag geholpen kunt worden zeer klein. 


Bij u is een tand of kies verwijderd en de wond begint te bloeden. In eerste instantie kunt u het bloeden proberen te stoppen door een meegekregen gaasje in vieren te vouwen en deze op de bloedende wond te plaatsen en stevig dicht te bijten gedurende tien minuten. Mocht daarna de wond nog steeds zeer hevig bloeden, belt u ons via 033-2990583 voor het ontvangen van instructies en het maken van een afspraak op zeer korte termijn.


U of uw kind valt op het gezicht waarbij lip en/of tand(en) kapot zijn of een tand is uitgevallen. Indien u in staat bent om volledig uitgevallen tanden snel te vinden, neemt u die mee (zonder er iets mee te doen!) en komt u direct naar de praktijk. Voor dit soort noodgevallen is altijd direct plaats.