Welkom

Kohdent Mondzorg streeft naar het gezond houden van de mond. U kunt daar zelf het meeste aan doen door twee keer per dag de tanden en kiezen te poetsen, éénmaal per dag de ruimte tussen de tanden en kiezen te reinigen en het dagelijkse aantal eet- en drinkmomenten te beperken tot zeven.
Tijdens de periodieke controle (altijd uitgevoerd door de tandarts) zal de nadruk dan ook liggen op preventieve handelingen als voorlichting, instructie en gebitsreiniging. Deze preventieve handelingen kunnen ook door een preventie-assistente worden uitgevoerd. Mocht de mond verdere behandeling nodig hebben, krijgt u (indien gewenst schriftelijk) een begroting en de mogelijkheid tot het maken van één of meerdere vervolgafspraken.
Wanneer bij de tandarts de kennis en/of kunde aangaande bepaalde behandelingen ontbreekt, kunt u in overleg verwezen worden naar een andere zorgverlener.

Voor de laatste ontwikkelingen in de praktijk kijkt u onder nieuws, voor meer tandheelkundige informatie kunt u terecht op alles over het gebit.

 

Laatste wijziging: 16-10-2021 rubriek: nieuws